Start procedure nieuwe woningen Weebosch

Op 27 maart 2020 is de procedure gestart voor een nieuw bestemmingsplan dat op de Weebosch de bouw van nieuwe woningen mogelijk maakt. In het bestemmingsplan zijn 6 sociale huurwoningen, 5 koopwoningen en drie vrije sector kavels opgenomen.

De afgelopen jaren zijn er enkele kleinere initiatieven geweest voor het bouwen van extra woningen op de Weebosch. Die woningen zijn nu in voorbereiding of al in aanbouw. Met deze grootschalige ontwikkeling komen 14 extra woningen op de Weebosch beschikbaar, ook voor starters, waar door de dorpsraad en de jongeren van de Weebosch om is gevraagd.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Woningbouw Kapelledries fase 2’ ligt tot en met 7 mei 2020 ter inzage en tot dan kunnen schriftelijke zienswijzen ten aanzien van dit ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad worden ingediend. Het bestemmingsplan is te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Voor informatie over de uitvoering van de plannen en de koop of huur van woningen in het plan kunt u contact opnemen met de ontwikkelaar. Contactinformatie is te vinden op de website van de ontwikkelaar
https://www.vanwanrooij.nl/.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *