Gratis energiescan

Heb je het idee dat het energieverbruik in jouw huis veel hoger is dan dat het zou moeten zijn? Of ben je benieuwd naar wat je in jouw huis allemaal kunt doen om energie te besparen? Meld je dan nu aan via www.bergeijk.nl/energiebesparing voor 1 van de 80 gratis energiescans t.w.v. €50,- uitgevoerd door KempenEnergie. Bij een energiescan komen de energiegidsen van vereniging KempenEnergie bij je thuis om een inventarisatie te doen van de energetische kwaliteit van je woning. Zo wordt een analyse gemaakt van het verbruik van gas, elektra en warm water en er wordt gekeken naar hoe de woning is geïsoleerd en of de ventilatie op orde is. Aan de hand van de uitkomsten ontvang je gelijk een aantal tips en aanbevelingen om energie te besparen.

Klimaatdoelen
De gemeente Bergeijk kan met behulp van binnengehaalde rijkssubsidie 80 huiseigenaren gratis helpen met het besparen van energie. Want weer 80 huishoudens die bezig zijn met duurzaamheid, is weer een bijdrage aan het klimaat en onze klimaatdoelen. Hiermee maken we samen de gemeente Bergeijk steeds duurzamer. Meld je nu aan via www.bergeijk.nl/energiebesparing want vol=vol.

Andere duurzame projecten
Later dit jaar willen we ons ook nog richten op een stimuleringsproject voor het verduurzamen van sociale huurwoningen en starten we het project ‘Winst uit je Woning’ voor het optimaal isoleren van koopwoningen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *