Extra maatregelen milieustraat

Ondanks het coronavirus is de milieustraat in Bergeijk op de normale tijden nog gewoon open. Omdat we de afgelopen dagen een toename zien van het aantal bezoeken aan de milieustraat, nemen we wel extra maatregelen. Zo draagt de medewerker aan de poort handschoenen en wordt het pinapparaat na ieder bezoek schoongemaakt met desinfectiemiddel. Daarnaast wordt er goed gelet op het aantal mensen dat gelijktijdig op de milieustraat aanwezig is. Op sommige momenten kan het dus voorkomen dat u buiten de poort moet wachten. Anders dan u wellicht gewend bent, hebben de medewerkers ook de opdracht gekregen om 1,5 meter afstand te houden en bezoekers op dit moment zo min mogelijk te helpen. Bedankt voor uw begrip.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *