Afsluiting Hofloop

Van 6 t/m 16 april 2020 voert Gasunie in Bergeijk werkzaamheden uit aan de gastransportleidingen. De straat Hofloop zal afgesloten zijn van 6 t/m 8 april en van 14 t/m 16 april zodat er door Gasunie-technici veilig werkzaamheden kunnen worden verricht. Voor voetgangers en fietsers wordt een korte omleiding aangegeven.
Deze werkzaamheden leveren geen gevaar op en de gaslevering blijft gewoon in stand. U hoeft zelf ook geen maatregelen te treffen. Afgezien van een lichte gasgeur zult u verder helemaal niets merken van de werkzaamheden.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (050) 521 9111.
U kunt ook een e-mail sturen naar info@gasunie.nl

Wij vragen uw begrip voor de eventuele overlast.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *