Afsluiting Fressevenweg

In verband met de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden wordt de Fressevenweg tussen rotonde Enderakkers en de gemeentegrens met Valkenswaard tijdelijk afgesloten voor doorgaand verkeer. De werkzaamheden gaan plaatsvinden op 6, 7 en 8 april aanstaande. Gelijktijdig voert de gemeente Valkenswaard ook onderhoudswerkzaamheden uit aan haar Bergeijksedijk, het verlengde van de Fressevenweg. Door werkzaamheden te combineren blijft de overlast beperkt.

De werkzaamheden aan de Fressevenweg bestaan voornamelijk uit het plaatselijk repareren van het asfalt en het vervangen van beschadigde verkeerborden.

Voor het doorgaande verkeer wordt een omleiding aangegeven via N69, Valkenswaard, Dommelen en N397. Het fietspad blijft wel open voor fietsers.

De werkzaamheden zijn onder voorbehoud van gunstige weersomstandigheden. Bij slecht weer of nieuwe ontwikkelingen ten aanzien van het coronavirus is het mogelijk dat de werkzaamheden tot nader order uitgesteld moeten worden.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *