Oproep voor creatief Nederland:

👉👉Kunstroute mini-expo👈👈 Ja, iedereen zit binnen. Er is weinig te doen, weinig te zien. Je mag – in goede gezondheid – nog net wel een frisse neus halen, een klein rondje doen.
.
Zullen we met creatief Nederland dat kleine rondje nét n beetje leuker maken? Toon je creaties voor je raam! Een wisselende mini-expositie door heel Nederland. Straatkunst in de buurt! Kindercreaties ook! 🖼🎨
.
Toeschouwers natuurlijk met gepaste afstand tot elkaar en niet teveel tegelijk.
.
Wissel je kunstwerk na n paar dagen voor een leuke variatie en hang er je eigen affiche bij met #KunstrouteNL en/of #ArtshowNL of print de afbeelding. Post je foto van jouw expo! Zo maken we het tóch nog een beetje leuker met elkaar in deze pittige tijd. ❤
Deel dit bericht en deel je kunst!
.
#KunstrouteNL #ArtshowNL #kunst #creatief #maakerietsmooisvan #positiviteit #stayhealthy #galerie #binnen #frisseneus #expo #miniexpo #thuiskunst #kunstroute #styling #art #werkaandemuur #werkvoorhetraam #qeimoy

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *