Introductie nieuwe jeugdcoach

Ik ben Marjolein Soetens en per 1 maart 2020 de jeugd-/preventiecoach van gemeente Bergeijk. Ik ben in dienst van Lumens, Dynamo Jeugdwerk. Hier heb ik een breed netwerk opgebouwd als buurtsportcoach, waarbij ik met name heb ingezet op talentontwikkeling van kinderen en jongeren in de leeftijd van 8 t/m 27 jaar.

Als jeugd-/preventiecoach binnen de gemeente Bergeijk ben ik de spil tussen verschillende disciplines, verenigingen, partners, maar ook tussen verschillende dorpen en verschillende leeftijden. Het is mijn kracht om met een helicopterview over mijn werkveld te kijken. Daarnaast zoek ik naar mogelijkheden om verbindingen te leggen, die leiden tot samenwerkingen maar ook tot individuele activering.

Als jeugd-/preventiecoach en motivator werk ik het liefst nauw samen met jongeren, die mijn voornaamste doelgroep vormen. Ik bouw graag een vertrouwensband op en zet middelen in om de jeugd te activeren en te motiveren. Ondertussen breng ik jongeren de nodige vaardigheden bij om ze in staat te stellen zelf een brug te slaan naar school en/of werk.

Mensen zullen mij omschrijven als een enthousiaste en vlotte meid. Ik ben ondernemend, werk graag in teamverband, maar kan ook in de individuele begeleiding mijn mannetje staan. Plezier staat bij mij voorop, maar zonder resultaat bereik je dit niet.

Mocht je kansen zien, een leuk idee hebben of gewoon een gezellig praatje willen maken dan kun je me bereiken op 06 – 52 74 64 73 / m.soetens@lumenswerkt.nl, of kom langs bij OJC Katapult.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *