Bergeijk op reis in Mongolie

Op woensdagavond 25 maart vertoont Unico van Heijkoop in Streekrestaurant de Hofkaemer (Hof 18, 5571CG Bergeijk) de documentaire die hij gemaakt heeft van een reis van enkele Bergeijkenaren met trein en jeep door centraal en west Mongolie.

Aanwezig zijn de 5 reizigers en de reisleiders Roelof de Vries en zijn vrouw Urna (www.famouswolftravels.com).

De film (trailer https://youtu.be/WygSoHAcrfs) wordt in 2 delen van ieder 50 minuten vertoond; in de pauze worden enkele Mongoolse tradities uitgelegd, en een klein glaasje Mongoolse wodka aangeboden. Na de film gelegenheid om vragen te stellen over reizen in Mongolie.

Aanvang 20.00 uur; einde plm 22.30 uur.
Toegang gratis, maar koffie en drankjes voor eigen rekening.
Meer informatie bij Unico, uamvheijkoop@interestate.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *