Uitnodiging Bergeijkse ondernemers

Jaarlijks organiseren Platform Ondernemend Bergeijk en gemeente Bergeijk het Ondernemerscontact. Dit is dé avond voor ondernemend Bergeijk om te netwerken, interessante sprekers te horen en bij de bekendmaking van ‘Ondernemer van het Jaar’ te zijn. Dit jaar organiseren we het Ondernemerscontact op dinsdag 17 maart 2020 vanaf 19.00 uur in Theater De Kattendans. Niemand minder dan cabaretier Leon van der Zanden zal de avond op een leuke manier aan elkaar praten.

Digital Marketing

Wist je dat we gemiddeld ruim 6 uur per dag gebruik maken van internet? Ook als ondernemer heb je waarschijnlijk een website, stuur je de hele dag e-mails en ben je mogelijk, zakelijk of privé, actief op LinkedIn, Facebook, Instagram of YouTube. Maar heb je al eens nagedacht waarom je deze online middelen gebruikt en welke waarde ze hebben voor jou of je klant? Met een interessant verhaal en veel tips zal gastspreker Maarten van Ham vertellen over hoe de online technologie ons gedag heeft veranderd en op welke manier we elkaar blijven bereiken.

Bergeijkse Ondernemer van het Jaar

Een vast onderdeel van het Ondernemerscontact is de bekendmaking van ‘Bergeijkse Ondernemer van het jaar’. Wie wordt de opvolg(st)er van Arjan en Kees? De genomineerde ondernemers zullen dit jaar met een vlog hun bedrijf laten zien en vertellen ze over hun visie en strategie. Bent u ook benieuwd wie dit jaar de trofee mee naar huis mag nemen?

Aanmelden

In verband met een maximaal aantal beschikbare plaatsen vragen wij ondernemers zich aan te melden via www.bergeijk.nl/ocb2020, vol=vol! Wij zien u graag op 17 maart!

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *