KempenEnergie organiseert Energiecafé in Bergeijk

Steeds meer mensen maken stappen om hun huis energiezuiniger te maken en eigen energie op te wekken. Voordat je zonnepanelen op je dak gaat leggen is het zinvol om na te denken over isolatiemaatregelen. Wanneer je je huis beter gaat isoleren is het ook belangrijk om een goede ventilatie in te richten. Om je huis van het gas af te krijgen is de warmtepomp een interessante vervanging. Al deze thema’s komen aan bod tijdens het EnergieCafé op dinsdag 18 februari 2020 in Streekrestaurant de Hofkaemer in Bergeijk.

Het EnergieCafé is een informele, informatieve avond, van 20.00 tot 22.00 uur, met telkens drie presentaties, gevolgd door een vragenronde. In een gezellige setting hoor je van de KempenEnergie experts over de belangrijkste aspecten van isolatie, waarom goede ventilatie noodzakelijk is en de opties rondom warmtepompen. Daarnaast is er voldoende ruimte om antwoord te krijgen op de vragen die je zelf hebt. Laat je inspireren en bereid je met je huis voor op de toekomst.


Programma
:
19.45 uur                            Inloop
20.00 – 20.05 uur               Welkomstwoordje
20.05 – 20.20 uur               Presentatie isolatie
20.20 – 20.35 uur               Vragenronde isolatie
20.35 – 20.50 uur               Presentatie ventilatie
20.50 – 21.05 uur               Vragenronde ventilatie
21.05 – 21.15 uur               Korte pauze
21.15 – 21.30 uur               Presentatie warmtepomp
21.30 – 21.45 uur               Vragenronde warmtepomp
21.45 – 22.00 uur               Tijd om de sprekers nog over andere onderwerpen vragen te stellen


Deelname is gratis.
Je hoeft geen lid te zijn van KempenEnergie om deel te nemen. Iedereen die interesse heeft in een van de onderwerpen is van harte welkom. Consumpties zijn voor eigen rekening.

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *