BErgeijkACTIVE Indoor Day groot succes!

Woensdag 29 januari vond de 6e editie van de BErgeijkACTIVE Indoor Day plaats. Tijdens dit jaarlijks terugkomend evenement hebben ruim 200 basisschoolkinderen uit de gemeente Bergeijk kennis gemaakt met diverse sportieve en culturele activiteiten. Zo stond de zaal volgebouwd met freerun onderdelen, een pannakooi en een tumblingbaan. Tijdens de workshop Movie Fighting, onder leiding van een professional, konden kinderen ervaren hoe het is om een vechtscene uit een film te spelen. Ook nieuw dit jaar was de aanwezigheid van Bibliotheek Bergeijk. Tussen het bewegen door konden de kinderen hier een tatoeage laten zetten van hun droomclub, fantasiefiguur of BFF (Best Friends Forever). Bij de kleur en tekentafel kwamen de mooiste creaties letterlijk tot leven met een speciale app op een tablet. Al met al dus een geslaagde middag waar we samen met veel kinderen met plezier op terug kijken!

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *