DNA boek gepresenteerd

Op dinsdag 28 januari 2020 is een eerste exemplaar van het DNA boek van Bergeijk door wethouder Stef Luijten aangeboden aan vertegenwoordigers van de kern- en dorpsraden. Door meerdere bijeenkomsten en gesprekken met inwoners en ondernemers in Bergeijk te organiseren is opgetekend wat De Natuurlijke Aard van Bergeijk is. Wie zijn wij, en op welke aspecten verschilt de ene kern van de andere? Dat is vertaald in tekst, beeld, structuren en kleuren. Na een toelichting door het DNA Team zijn de inwoners van de zes dorpskernen gaan brainstormen over initiatieven die in hun kern uitgevoerd zouden kunnen worden. Deze ideeën worden nu verder onderzocht en uitgewerkt. Wilt u het DNA boek lezen? Kijk dan op onze website www.bergeijk.nl/dna of haal een exemplaar op aan de receptie van het gemeentehuis.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *