Aanvang bouw inbreidingslocatie St. Servatius

Tussen de Kerkstraat en de Meidoornstraat in Westerhoven ligt de inbreidingslocatie St. Servatius, de locatie van de voormalige basisschool. Medio februari wordt daar gestart met de 1e fase, de bouw van 9 woningen.

Direct voorafgaand en gelijktijdig aan de bouw zal de komende dagen gestart worden met het bouwrijp maken van het terrein. In de week van 10 februari 2020 wordt de Kerkstraat ter hoogte van het bouwterrein voor een week afgesloten. Dit in verband met de aansluiting van de nieuwe riolering op de bestaande riolering in de Kerkstraat. Na afronding van deze werkzaamheden wordt de Kerkstraat weer opengesteld en zal ten behoeve van het bouwverkeer het eenrichtingsverkeer tijdelijk worden opgeheven. Ook zal er een (tijdelijk) parkeerverbod worden ingesteld.

We verwachten dat het bouwrijp maken van het terrein eind maart zover gereed is, dat de nutsbedrijven de benodigde kabels en leidingen kunnen gaan leggen.

De bouw van de 9 woningen is naar verwachting eind 2020 gereed.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *