Aanslagbiljet Afvalstoffenheffing / Rioolheffing

Aanslagbiljet
Afvalstoffenheffing / Rioolheffing 3e periode 2019 (september t/m december)

Deze week valt bij u het aanslagbiljet Afvalstoffenheffing / Rioolheffing 3e periode 2019 in de bus. De dagtekening van deze aanslag is 30 januari 2020 en de vervaldatum 29 februari 2020. Diegene die géén automatische incasso hebben dienen deze aanslag vóór de vervaldag te betalen via een bankopdracht of telebankieren.

Bij diegenen die de gemeente gemachtigd hebben voor automatische incasso wordt het bedrag in 4 termijnen van hun rekening afgeschreven en wel op de data 31 januari, 29 februari, 31 maart en 30 april 2020. Op uw aanslag staat vermeld of u automatische incasso hebt.

Als u alsnog gebruik wilt maken van automatische incasso kunt u deze aanvragen bij de afdeling Bedrijfsvoering en Publiekszaken of via onze website www.bergeijk.nl/automatische-incasso

Wilt u meer weten? Inlichtingen kunt u verkrijgen bij de afdeling Bedrijfsvoering en Publiekszaken van de gemeente Bergeijk via telefoonnummer 0497-551455

Uw aanslag gemeentelijke belastingen ontvangen via www.mijnoverheid.nl

Wij bieden u deze mogelijkheid. Indien u het vinkje in mijnoverheid hebt aangezet bij de gemeente Bergeijk ontvangt u uw aanslag gemeentelijke belastingen vanaf nu via uw berichtenbox van mijnoverheid.nl. Hebt u dit nog niet gedaan maar u zou dat wel graag willen ga dan naar www.mijnoverheid.nl en zet het vinkje aan bij Gemeente Bergeijk. Dan krijgt u de volgende aanslag gemeentelijke belastingen ook in uw berichtenbox.

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *