Inloopavond

Herinrichting wijken Koperteutenstraat, de Stronk en de Hasselsestraat Luyksgestel
Op 30 april 2019 hebben wij een informatieavond gehouden over de herinrichting van de wijken Koperteutenstraat, de Stronk en de Hasselsestraat in Luyksgestel. Op die avond is een klankbordgroep geformeerd, waarmee een vijftal sessies is doorlopen om een plan te maken voor een herinrichting. De klankbordgroep leden hebben hierbij hun input en feedback kunnen geven.

Hieruit is een ontwerp voortgekomen, dat we alle betrokkenen en geïnteresseerden willen laten zien tijdens een inloopavond op dinsdag 21 januari 2020 vanaf 19.00 uur tot 20.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis, Burgemeester Magneestraat 1 te Bergeijk.

In 2020 gaan we verder met de uitvoeringsvoorbereiding van de wijk Koperteutenstraat. De uitvoering van deze wijk is gepland in de 2e helft van 2020 en 2021.

Heeft u vragen over de inloopavond, dan kunt u contact opnemen met de heer Ferry Jansen, via e-mail: ferry.jansen@bergeijk.nl of telefonisch via: 0497-551455.

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *