Informatieavond

Uitvoering herinrichting Rijt / Hoge Rijt Luyksgestel

Hierbij nodigen wij betrokkenen en geïnteresseerden uit voor een informatieavond met als onderwerp de start van de uitvoering van de herinrichting van Rijt en Hoge Rijt in Luyksgestel.

De informatieavond vindt plaats op donderdag 16 januari 2020 in Gemeenschapscentrum Den Eijkholt, Kapellerweg 3 te Luyksgestel en begint om 19.30 uur en is naar verwachting om ca. 21.00 uur afgelopen.

Het betreft een vervolg op de inloopavond van 18 november 2019, waar de uitvoeringstekeningen zijn gepresenteerd, gebaseerd op eerdere informatieavonden. De avond van 16 januari staat in het teken van de uitvoering. U wordt geïnformeerd over de planning van de werkzaamheden, de eventuele overlast en de bereikbaarheid van uw perceel gedurende de werkzaamheden.

Wij verwachten een ruime belangstelling en willen u daarom ter voorbereiding vragen om u vooraf aan te melden. Dit kan tot en met maandag 13 januari 2020 via www.bergeijk.nl/rijthogerijt of telefonisch via het algemene nummer 0497-551 455.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *