Anterieure overeenkomst (Zwarte Bergen)

Anterieure overeenkomst

Inzake de ontwikkeling van vakantiepark de Zwarte Bergen

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij op 22 oktober 2019 met Zwarte Bergen Invest BV en de heer W. Rademaker een anterieure overeenkomst als bedoeld in artikel 6.24 Wet ruimtelijke ordening heeft gesloten. De overeenkomst is gericht op de ontwikkeling van vakantiepark de Zwarte Bergen te Luyksgestel.

Een zakelijke beschrijving van de overeenkomst is digitaal in te zien op de website van de gemeente Bergeijk, www.bergeijk.nl/zwartebergen. Daarnaast is de zakelijke beschrijving van de overeenkomst voor iedereen (op afspraak) in te zien in het gemeentehuis, Burgemeester Magneestraat 1 te Bergeijk. Over deze overeenkomst kunnen geen zienswijzen worden ingediend.

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *