Wie gaan er in 2020 met de prijzen vandoor?

And the winners are… voor het derde jaar zetten we op dinsdagavond 14 april 2020 tijdens het sport- cultuurgala onze sport- en cultuurhelden in het zonnetje. Het belooft weer een feestelijke avond te worden met een gevarieerd programma aan sport, muziek, dans en entertainment. Vast onderdeel van het programma is de uitreiking van de sport- en cultuurprijzen door wethouder Stef Luijten. Naast de eer en de nodige publiciteit maken de genomineerden ook kans op een mooie geldprijs van €700, €200 of €100.

Draag sport- en cultuurwinnaars voor!

Via www.bergeijk.nl/nominerengala vragen wij u kandidaten voor te dragen. Omschrijf daarbij duidelijk waarom u vindt dat deze persoon/vereniging genomineerd moet worden. Een jury zal uiteindelijk alle voordrachten beoordelen en een selectie met genomineerden maken.

De categorieën zijn:

 • Talent van het jaar
  Sport of cultuur, dat maakt niet uit. Maar welk Bergeijks talent heeft zicht op een glansrijke carrière?
 • Vereniging van het jaar
  Welke Bergeijkse sport- of cultuurvereniging met grote maatschappelijke bijdrage verdiend het om in de schijnwerpers gezet te worden?
 • Cultuurprijs
  Wie levert een waardevolle bijdrage aan de culturele sfeer in de gemeente Bergeijk?
 • Sporter van het jaar
  Welke sporter heeft zich dit jaar op een bijzondere manier in de kijker gespeeld?

Zorg dat uw winnaar op de shortlist met genomineerden terecht komt. Wellicht mogen we u dan samen verwelkomen op dinsdagavond 14 april 2020 in theater de Kattendans tijdens het sport- en cultuurgala 2019-2020!

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *