Overeenkomst 14 nieuwbouwwoningen Weebosch

Bewoners en de dorpsraad van de Weebosch pleiten al enige tijd voor meer woningbouw in de Weebosch. De gemeente heeft in de afgelopen jaren een tiental plekken aangewezen waar meegewerkt kan worden aan de realisatie van in totaal ongeveer 30 woningen in de Weebosch. In de tussentijd is er ook gekeken naar een locatie om een project met meerdere woningen bij elkaar te realiseren. Deze is nu gevonden. Voor de Kapelledries hebben grondeigenaar en ontwikkelaar overeenstemming bereikt voor het bouwen van een 14-tal woningen. Er wordt nu door de ontwikkelaar gewerkt aan het bestemmingsplan. Wethouder Mathijs Kuijken hoopt met deze ontwikkeling in de Weebosch met name starters de mogelijkheid te geven in het dorp te blijven wonen. Nadat het bestemmingsplan is vastgesteld zal de ontwikkelaar met een planning komen voor de realisatie van de woningen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *