Afvalkalender 2020 en de AfvalWijzerapp

Afvalkalender 2020

De afvalkalender 2020 wordt deze week samen met de wekelijkse reclamefolders huis aan huis bezorgd bij alle adressen met uitzondering van adressen met een NEE/NEE sticker. Heeft u de afvalkalender niet ontvangen of een NEE/NEE sticker op de brievenbus, download de kalender dan via www.bergeijk.nl/afvalkalender. Vanaf maandag 23 december 2019 kunt u bij het gemeentehuis, de Kattendans en alle gemeenschapscentra (De Rietstek, De Buitengaander, ’t Sant, Den Eijkholt en Terlo) een papieren versie ophalen.

 

De AfvalWijzerapp

Bergeijk heeft per 1 januari 2020 een nieuwe afvalapp: de AfvalWijzer. Download deze gratis nieuwe app en zie in één oogopslag welk afval op welke dag ingezameld wordt. Met handige notificaties hoeft u bovendien nooit meer een inza­meldag of bericht te missen. En met de scheidingsinformatie, handige tips en het laatste nieuws in de app, blijft u altijd op de hoogte van het afval- en grondstoffensysteem in Bergeijk.

Een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *