Coördinator Veilig Verkeer Nederland Bergeijk

Veilig Verkeer Nederland is een actieve vereniging voor, door en van verkeersdeelnemers. De vereniging werkt op landelijk, district-, en afdelingsniveau als het gaat om educatie en voorlichting maar zet zich ook in om mensen en organisaties in de omgeving zelf actief aan de slag te laten gaan. Ze prijzen zich gelukkig met de inzet van tienduizenden vrijwilligers, zo ook de Bergeijkse Albert Renders. Albert is als vrijwilliger de nieuwe coördinator van de lokale afdeling Bergeijk van Veilig Verkeer Nederland. Dit omdat verkeersveiligheid een belangrijk aandachtspunt is in onze gemeente waarbij eenieder, weggebruikers en inwoners, zijn eigen rol heeft. Niet eerder hadden we in de gemeente Bergeijk een coördinator. Het motto van Albert ‘Iedereen veilig over straat’. Om dit te realiseren gaat hij samenwerken met kernraden, scholen, buurten en verenigingen. Albert zal hierbij ondersteund worden door de gemeente en het regionaal steunpunt en provinciaal bestuur van Veilig Verkeer Nederland.

Heeft u vragen of wilt u in contact komen met Albert dan kunt u hem bereiken via 06 – 53 80 04 75 of arenders@ziggo.nl.

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *