Mailing van de gemeente?

In de afgelopen periode hebben wij een aantal keer vernomen dat er brieven naar inwoners zijn gestuurd door externe bedrijven die bijvoorbeeld werkzaam zijn in de isolatiebranche of opwek van zonne-energie. De brieven zijn zo opgesteld dat het lijkt alsof de gemeente hierbij betrokken is. Dit is echter niet het geval. Als gemeente zijn wij onafhankelijk en zullen wij nooit een-op-een samenwerken met een commercieel bedrijf. Wanneer u een dergelijke brief ontvangt en u twijfelt aan de afzender of het aanbod dat ze u doen, dan adviseren wij u extra alert te zijn. Zo kunt u altijd meerdere offertes aanvragen om ze vervolgens te vergelijken.

Bij twijfel kunt u ook altijd contact met ons opnemen of de website raadplegen. Hier vindt u bijvoorbeeld informatie over subsidies, het aanvragen van subsidies en andere projecten waar de gemeente wel bij betrokken is.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *