Donderdag 8 februari Alzheimer Café  De Kempen

Locatie: De Eikenburg, Eikenburg 10 te Eersel.
Aanvang: 19.30 uur zaal open om 19.00 uur.
Toegang is gratis, evenals koffie en thee

Dementie en ondersteuning thuis

In de zorg voor je naaste met dementie doe je veel zelf. Maar er kan een tijd komen dat je het  niet meer redt. Welke hulp bij allerlei (praktische) problemen kun je dan krijgen? Hoe regel je deze hulp? Zorgtrajectbegeleiders zijn er om mensen in de thuissituatie te ondersteunen. Vanavond zijn twee zorgtrajectbegeleiders onze gast en zij vertellen wat zij kunnen betekenen voor mensen met dementie en hun partners of familie.

U bent van harte welkom.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@gowwelzijnswerk.nl of bellen naar 0497-514746

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *