Nominaties voor ‘Bergeijkenaar van het jaar 2017’!

Het einde van het jaar wordt vaak als hét moment gezien om de balans op te maken. Dat gebeurt op allerlei manieren en op allerlei verschillende vlakken. Dat gaat natuurlijk ook op bij de gemeente Bergeijk. Het einde van het jaar is voor ons een aanleiding om terug te blikken op het voorgaande jaar. We zien dan dat we met elkaar de gemeenschap weer hebben laten draaien als nooit tevoren. Alle reden om een bijzondere inwoner aan te wijzen als ‘Bergeijkenaar van het jaar 2017’, de onderscheiding voor vrijwilligers in Groot Bergeijk.

Natuurlijk weten wij als geen ander dat onze gemeente vele gedreven vrijwilligers kent. Toch laten we de nominaties voor deze titel graag aan onze inwoners over. Zij weten bijvoorbeeld precies wie een steun en toeverlaat is voor de ouderen in de buurt, een gedreven en toegewijde mantelzorger is of een drijvende kracht achter in de buurt, bij een organisatie of vereniging. Waar zouden we zijn zonder de inzet en inspanningen van vrijwilligers?

De ‘Bergeijkenaar van het jaar 2017’ hoeft niet al jarenlang zich in te spannen voor de gemeenschap. Wij zijn ervan overtuigd dat ook heel veel jongeren in onze gemeente aan deze definitie voldoen. We hopen daarom veel genomineerden uit die leeftijdscategorie van jullie te mogen ontvangen. Samen met GOW Welzijnswerk kiezen wij uit al deze onmisbare vrijwilligers de ‘Bergeijkenaar van het jaar 2017’. Kent u iemand die zich op een uitzonderlijke manier inzet voor de Bergeijkse gemeenschap? Meld hem of haar dan aan!

Uiteraard mag iedereen iemand voordragen. Een goede motivatie is daarbij heel belangrijk. We willen heel graag weten waarom jouw nominatie de titel verdient. Een kleine jury, voorgezeten door wethouder Stef Luijten, bepaalt uiteindelijk wie de winnaar van deze mooie titel is.  Stuur je voordracht vóór vrijdag 16 november 2017 in. Je kunt daarvoor de naam van de kandidaat met motivatie sturen aan mevrouw Kim Marijnen, k.marijnen@bergeijk.nl o.v.v. Vrijwilliger van het jaar. Je kunt ook een brief sturen naar de Gemeente Bergeijk, t.a.v. mevrouw K. Marijnen, Postbus 10.000, 5570 GA Bergeijk. De ‘Vrijwilliger van het jaar 2017’ wordt bekendgemaakt op donderdag 7 december 2017!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *