Donderdag 9 november Alzheimer Café De Kempen

Locatie: De Eikenburg, Eikenburg 10 te Eersel.
Aanvang: 19.30 uur zaal open om 19.00 uur.
Toegang is gratis, evenals koffie en thee

Rechtsbescherming bij dementie

Als je geconfronteerd wordt met de diagnose dementie komen er allerlei praktische, juridische en regelvragen op je af. Bijvoorbeeld hoe regel je bankzaken als je de pincode steeds vergeet. Of wanneer moet je als familie zaken overnemen of iemand in bescherming nemen? Is je handtekening nog wel rechtsgeldig bij de diagnose dementie? Wat is een levenstestament en wat kun je erin vastleggen? Onze gast van vanavond is een notaris van die deze onderwerpen zal bespreken.
U bent van harte welkom.
Voor meer informatie kunt u mailen naar info@gowwelzijnswerk.nl of bellen naar 0497-514746

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *