Saxofonisten Mees Hoebers, Hanne Schellens en Sjors Uitjens bekroond tot Brabants Kampioen

Berlicum – Afgelopen zondag 21 mei werd het Brabants Kampioenschap georganiseerd voor blazers vanuit de Brabantse Bond van Muziekverenigingen te Berlicum. Namens Koninklijke Harmonie Echo der Kempen namen er maar liefst 15 muzikanten deel aan dit jaarlijks solistenconcours in verschillende divisies. Mees Hoebers werd Brabants Kampioen van de 5e divisie met 85 punten. Hanne Schellens behaalde met 86 punten de titel Brabants Kampioen in de 2e divisie. In de hoogste afdeling (1e divisie) werd Sjors Uitjens met 94 punten en lof der jury Brabants Kampioen.

De zojuist genoemde winnaars zijn door het winnen van hun divisie automatisch geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap, wat gehouden wordt in Utrecht op 7 oktober 2017. De deelnemers mogen dan een poging gaan wagen om in de divisie waarin ze uitkomen Kampioen van Nederland te worden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *