Marktfestival 2017 vergeten op te geven?

Dit kan nog als je je vlug opgeeft!

Zondag II juni is het Marktfestival in Bergeijk. Het bestuur is alweer maanden bezig om alles te regelen. Diverse verenigingen hebben zich al aangemeld, maar er zijn nog enkele plaatsen vrij. Wil je of jullie nog meedoen geef je op via www.marktfestival.nl .

Er zijn ongeveer 120 kramen met handelswaar en diversiteiten, waaronder een aantal verenigingen om het goede doel onder de aandacht te brengen. Dit jaar ook de CliniClowns. Dat wordt dus lachen. Voor de kinderen is er weer het een en ander georganiseerd zoals: schminken, ballonnenclown en poppenkast. Natuurlijk ontbreekt de paardjesmolen van de Weebosch niet. Als je van heerlijke paling houdt dan ben je op het goede adres. De palingroker is er ook met echt verse paling. De Bergeijkse horeca zorgt ervoor dat er weer gezellige terrassen zijn ingericht zodat de dorst gelest kan worden.

Tot zondag 11 juni op het Marktfestival te Bergeijk.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *