Terlo ten onder aan clichés

 

“Het seizoen duurde voor Terlo te lang” …….. “we speelden om des keizers baard” enzovoort enzovoort. Hoe dan ook Terlo speelde nergens meer om en of dat de reden was van het matige spel zal altijd onduidelijk blijven. Feit is dat Terlo tegen DOSL, waar het nog om een periodetitel ging, niets had in te brengen.

We kunnen er allerlei mooie bespiegelingen op los laten maar de 5-0 had nog slechter kunnen uitpakken.

Dat de toeschouwers, van Terlo, maar ook van DOSL, vooral bezig waren met hun mobieltjes en de opvallende berichten aangaande de eredivisie, zegt natuurlijk ook genoeg. Er viel in het veld en zeker in de tweede helft niet veel te beleven. De enige momenten dat de bal in het 16 meter gebied kwam van DOSL in deze helft was als de verdediging van DOSL de bal terugspeelde op de keeper, maar daar hield het op.

Het klasse-verschil was simpelweg te groot tussen deze beide teams in deze fase van de competitie. Het is niet anders.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *