Kienen in de Eijkholt door de stichting MVWK

Wist u dat er in Luyksgestel, gekiend wordt aanvang 20.00 uur. De zaal gaat open om 19.00 uur. We hopen dat u weer allen naar de kienavonden komt, gezellig en u steunt een goed doel: Voor een vakantie met ziekte en of handicapt of als oudere onder ons. Zij betalen een minimale eigen bijdragen om op vakantie te gaan voor mensen met een smalle beurs. Met volledige verzorging. Voor de hulpmiddelen wordt gezorgd zoals tillift en wat er verder nodig is. Zij die gehandicapt zijn en ziek en oud komen hiervoor in aanmerking. Opgeven als u ook eens met ons op vakantie wil, bij J. Velema 0612320252. Voor dit jaar zitten we weer vol.

Elk jaar hebben we een busreisje met bezoek aan een of ander attractie. Ook elke avond hebben we muziek. Van de knutseltafel wordt goed gebruikt. We hebben een tafel waar veel fruit op ligt daar kunnen ze zo veel van eten als ze willen. Het fruit kunnen we goed inkopen bij Wijnen groot handel in fruit. In de avond een hapje waar mee rond wordt gegaan, en een lekker koekje en een lekker snoepje staat op tafel. Voor elke gast leggen wij een gedeelte bij, dat kost de stichting wel veel geld. Want de vrijwilligers moeten ook slapen en eten, ze nemen veelal vakantie op om te komen helpen op basis van vrijwilligheid. Zij krijgen hiervoor niets betaald. Alleen de glimlach van de gast is hun beloning. En onze waardering voor hun inzet. Het kienen is hiervoor bestemd om het geld bij elkaar te krijgen. Ons Snuffelschuurke op het Loo 65a Bergeijk. Daar kunt u uw overtollige spullen kwijt helaas alleen op zaterdag van 10.00 uur tot 15.30 uur de opbrengst gaat ook naar de week. We nemen geen grote spullen aan. De vrijwilligers die er werken doen het vrijwillig krijgen ook niet betaald. Je kan er ook spulletjes kopen.

Kom eens gezellig snuffelen bij ons Schuurke

Kom ook eens kienen we hebben uitsluitend geld prijzen met een super kien en de hoofd prijs € 100,00 met links en rechts een gratis kaart van € 12.00 voor de volgende kienavond. Tot ziens in de kien zaal de Eijkholt Kapellerweg 3 Luyksgestel

Bestuur MVWK
Joke Velema,
Voorzitter MVWK

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *