Carwash MO15 Terlo voor de Homeride

Zondag 16 april hielden wij een carwash voor het goede doel. Dit goede doel was de Homeride waarbij de opbrengst naar de Ronald McDonald huizen gaat. Ons team wordt gesponsord door Treetops maar in plaats van hun naam op onze inlooppakken te zetten staat daar het logo van de Ronald McDonald huizen. Om het Ronald McDonald fonds te steunen organiseren wij drie acties waarvan dit er een was.
Op eerste paasdag stonden wij klaar om iedereen zijn auto te wassen voor vijf euro. Dit deden we dichtbij het Crazy Cross terrein waar vele bezoekers op af kwamen. De carwash begon om tien uur en eindigde om vijf uur ’s middags. We hadden ons verdeeld in twee ploegen: de ochtendploeg, de middagploeg en sommige bleven de hele dag helpen. De taken werden goed verdeeld zodat alles soepel verliep en de auto’s blinkend terugkwamen bij de eigenaar.  Betaalden ze vijf euro meer, dan werden de auto’s ook nog gestofzuigd.
De sfeer was de hele dag supergezellig al moest er natuurlijk wel hard gewerkt worden, want we werden drukbezocht. De ouders die kwamen helpen hebben ons goed aangestuurd en daarvoor zijn we ze heel dankbaar. Na onze drukke dag hard werken was er dan ook een mooie opbrengst behaald. We hebben maar liefst €550,- opgehaald. We zijn heel blij dat we dit mooie bedrag aan het Ronald McDonald fonds mogen schenken!

Liz en Senna, MO15.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *