Terlo beloont zichzelf weer niet

Het lijkt alsof Terlo zich graag schikt in de rol van de eeuwige tweede. Hoewel de vergelijking met Joop natuurlijk wel een beetje mank gaat, maar toch. Vandaag was weer zo’n dag dat de Terlo-mannen zichzelf tekort deden.
Niet in de eerste helft overigens. Toen werd er zwak gestart en in de 5e minuut ligt dan ook, uit een dood spelmoment waar Waalre patent op blijkt te hebben, de bal al achter Mark Faassen. In de 1e helft heeft Terlo nauwelijks wat in te brengen, hoewel ook Waalre, ondanks dat er zo’n 20 punten verschil te zien zijn op de ranglijst, helemaal niets creëert. Het spel speelt zich vooral af op het middenveld en uitgespeelde kansen zijn er simpelweg niet te vinden. Voor Terlo is dat tegen de nummer 4, al geen heel slechte prestatie.
Ook de tweede helft start zoals de eerste eindigt en pas na de 60e minuut als Waalre een vrij trap gestopt ziet worden door Mark, keren de kansen. Terlo begint meer en meer druk te zetten op de verdediging van Waalre en dat levert een eerste serieuze kans op voor Harm Böhmer die uit een voorzet van Rick van Rooij recht in de handen van de keeper kopt.

Tegen de 70e minuut gaat Danny Smolders (die in de eerste helft al Niels Hendriks is komen vervangen) op inzet door tot de achterlijn en weet de bal voor trekken waar John Vosters klaar staat om deze voorzet om te zetten in een doeltreffende trap 1-1.

Waalre is alleen gevaarlijk deze wedstrijd vanuit dode spelmomenten en vlak na de goal van Terlo scoort het dan ook weer uit een corner. Dit lijkt echter het signaal voor Terlo om er een schepje bovenop te doen en dat gebeurt dan ook. 3 minuten na de Waalre goal ziet Harm dan ook een voorzet van Koen Daris, vanaf zijn hoofd door de paal gekeerd.

Weer 3 minuten later weer een vrije trap voor Koen, die veel van het spel naar zich toetrekt, en deze gaat direct rakelings over de lat. Daar komt Waalre 2x achter elkaar goed weg. Ook een derde voorzet van Koen, vanuit een corner, belandt recht in de handen van de keeper. Björn weet wel te koppen maar de kopstoot mist precisie.
Weer doet Terlo zich dus tekort, want een punt was meer dan verdiend geweest en weer staan we met lege handen en tweede plaatsen tellen nu eenmaal niet in voetbalwedstrijden

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *