Carwash voor Ronald McDonaldhuizen

Er zijn vele acties die ons Homeride team inzet om geld in te zamelen voor het goede doel: De Ronald McDonaldhuizen. Zondag 1e paasdag (16 april) is er weer zo’n actie. Tegelijk met -en in de buurt van- de Crazy Cross is er een speciaal door de meiden van Terlo onder de 15 georganiseerde actie: De Carwash. Zij worden immers gesponsord door het Ronald McDonald Kinderfonds en in ruil daarvoor doen ze iets terug. De auto’s wassen van iedereen die dat maar wil.

Van 10 uur in de morgen tot 17.00 uur in de middag staan de meiden klaar om uw auto te wassen en dat doen ze op de Elskensakker 18, voor de deur van Das Tegelwerken die zorgt voor de broodnodige ondersteuning.

Voor maar 5,- wordt uw auto, alleen aan de buitenzijde dan, geheel gewassen. Dat kunt u toch ook niet aan u voorbij laten gaan. Kom dus 1e paasdag, als u toch even gaat kijken bij de Crazy Cross, ook even langs bij onze unieke actie voor de Ronald McDonaldhuizen en laat uw auto wassen. Let op: autowassen, net als in de echte wasstraat, op eigen risico.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *