Genomineerden ‘Ondernemer van het Jaar Bergeijk’ zijn bekend

Jaarlijks wordt de trofee voor de Ondernemer van het Jaar uitgereikt tijdens de Ondernemerscontactavond. Met trots presenteren we u de drie genomineerden voor dit jaar:

  • Eric Snellens en Hans Maas, Hubo Bergeijk

Eric en Hans hebben samen veel ervaring met interieurbouw en doe-het-zelf-winkels. Samen zijn zij in 2010 gestart met Hubo Bergeijk. Enerzijds is er de winkel met een uitstekend assortiment en anderzijds hebben zij een eigen interieurbouwtak. Kernbegrippen voor hen zijn klantgerichtheid, vakbekwaamheid en gemoedelijkheid. Zij denken mee met de klant, komen met gepast advies, garanderen een hoge kwaliteit en blijven continu vernieuwen.

  • Willem Neutkens en Bart Theuws, Bij de Neut / Woest / Willy Nacho

Met restaurant Bij de Neut hebben Willem en Bart een uniek en innovatief concept neergezet. Mensen komen van heinde en verre naar Westerhoven toe voor deze combinatie van een prachtige binnenspeeltuin met een restaurant met pizza, pasta en pannenkoeken.

Naast ‘Bij de Neut’ zijn Willem en Bart mede-eigenaar van restaurant Woest, waar je heerlijke tapas, burgers en steaks kunt eten. Bovendien hebben zij Willy Nacho opgericht. Inmiddels zijn deze nacho’s op alle grote festivals in Nederland en België te vinden.

  • Jan van der Donk en Hans van Dam, D&D Safe Sourcing

Uitbesteden van werk in China is niet uniek; de manier waarop Jan en Hans hun bedrijf hebben opgezet is dat wel. Zij hebben een eigen fabriek gerealiseerd in China, waarin zij de productie verzorgen voor met name MKB’ers uit Nederland. Het gaat om diverse producten van metaal en kunststof voor o.a. de machinebouw. Daarbij nemen zij het gehele risico voor hun klanten uit handen, inclusief de handling. Ook maken zij voor Nederlandse klanten producten, die in China worden verkocht. Een sterk innovatief concept.

Tijdens het Ondernemerscontact op 21 maart in de Kattendans presenteren deze ondernemers hun bedrijf en zichzelf. Op die avond wordt ook bekend gemaakt wie de trofee mee naar huis mag nemen.

Aanmelden voor deze avond kan via www.bergeijk.nl/ocb2017.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *