De bitterballen waren lekker

Vandaag stond de wedstrijd Riethoven tegen Terlo op het programma. Toch doorgaans een bijzondere wedstrijd want een streekderby, maar vandaag was daar niet veel van terug te vinden.

De mannen van Terlo waren niet bij machte om er echt een wedstrijd van te maken en na de eerste 45 minuten was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Met de rust was de eindstand namelijk ook al bereikt 2-0 voor Riethoven.

Riethoven was duidelijk beter en wat Terlo daar tegenvoer kon stellen was gewoon te weinig. Vorige week melden we nog dat we aardig overeind waren gebleven tegen de nummer 1, maar tegen de nummer 2 durf ik dat eigenlijk niet te beweren. Het had ook zo maar 4-0 kunnen zijn als Mark niet een paar fraaie reddingen had verricht.

In de tweede helft was er zelfs een moment van plaatsvervangende schaamte toen een forse overtreding de aftocht van de Riethovense aanvoerder betekende, maar voetballend schoot Terlo tekort.

Waar het nooit aan ontbreekt in Riethoven is gastvrijheid en uw verslaggever is als bestuurslid nu eenmaal ook welkom in de bestuurskamer en daar waren de bitterballen van aanmerkelijk betere kwaliteit als het vertoonde spel van onze eigen groen-roden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *