Benefiets-diner – Homeride

We hebben het al eerder aangekondigd, voor de HomeRide (500 km fietsen in 24 uur voor de Ronald McDonaldhuizen) zal er een Pop-up restaurant geopend worden. Op vrijdag 3 maart en vrijdag 31 maart 2017 opent dit restaurant, genaamd Bistro ‘Coming Home’, haar deuren en kan iedereen komen genieten van een 5-gangen verrassingsmenu. Speciaal voor deze gelegenheid zal de sfeervolle kantine van voetbalvereniging Terlo omgetoverd worden tot een gezellig restaurant met een huiselijke sfeer. Er is livemuziek en onze vrijwilligers zullen er alles aan doen deze avond tot een echte culinaire beleving te maken.

Voor de kosten hoef je het niet te laten. Het complete 5-gangen menu kost, exclusief drankjes, 30 euro per persoon. Minimaal de helft van dat bedrag gaat naar onze HomeRide, maar de chefs zullen hun uiterste best doen om, door slim in te kopen, de netto-opbrengst zo hoog mogelijk te krijgen.

Inschrijven voor één van deze diners kan door een mail te sturen naar homeride@treetops.nu of je in te schrijven via het Facebook evenement. Je krijgt dan een mail met de betaalinstructies. De reservering is pas definitief als het bedrag van € 30,- per persoon is overgeboekt.

Wat: Benefiets-diner
Wanneer: vrijdag 3 en vrijdag 31 maart 2017
Hoe laat: 18.00 uur
Waar: Terlo, Kerkepad 1 te Bergeijk

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *