Kaartverkoop Teutengatse Zittingsavonden van start

Op 28 januari, 3 en 4 februari a.s. vinden de Teutengatse Zittingsavonden plaats in Residentie De Gouden Leeuw. Ook deze editie zal garant staan voor veel spektakel en carnavaleske gezelligheid. Artiesten van eigen bodem als Sambaband Voorheen Slagerij Sengers, Dansgarde De Piepteuten, Muzi BV en tonpraoters Erwin Lepelaars, Harry van Leeuwen en Koen Lepelaars zullen het Teutengatse publiek gaan vermaken. De avonden worden natuurlijk muzikaal opgeluisterd door onze Hofkapel ZDGK. Niet te missen avonden voor iedere Teut en Teutin!
Kaarten zijn te koop voor slechts 11 euro bij De Gouden Leeuw en Bakkerij Van Dinter. Aanvang van deze avonden is 20 uur. Advies: Wees op tijd, de zaal is open vanaf 19 uur.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *