Om maar eens positief te beginnen.

Terlo speelde een prima eerste helft en paste zich dus uitstekend aan het niveau van DOSL aan. De eerste 10 minuten waren weliswaar voor DOSL, waarin Martijn Bax in de 8e minuut de 0-1 op het bord bracht, maar daarna haakte Terlo aan en in de 18e minuut scoorde Jesse Stijnen dan ook een fraaie goal waardoor de stand gelijk werd getrokken.

In de rest van de eerste helft waren weliswaar enkele van de beste kansen nog altijd voor DOSL, maar Terlo bleef keurig volgen en creëerde ook bij tijd en wijle erg leuke mogelijkheden. Anders gezegd ging de strijd in deze helft gelijk op met slechts een licht overwicht voor de gasten uit Leende.

De tweede helft was van een ander kaliber en alle aanwezigen met een rood-groen hart werden niet echt verwend in deze periode. Natuurlijk stond er een jong team op het veld (erg jong zelfs) en natuurlijk was het merkwaardig dat de grensrechter van Terlo stelselmatig werd genegeerd, maar er is natuurlijk meer of moet ik zeggen juist minder. Dit team zal echt bij zichzelf te rade gaan want na zo’n 1e helft is met 0-6 verliezen in de tweede helft wel heel erg zuur.

De eindstand van 1-7 was op basis van de 1e helft wel erg vertekend, maar wel de realiteit op het scorebord na 90 minuten.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *