Terlo geeft 3x een voorsprong weg

Om nu te zeggen dat Terlo furieus van start ging? Nou, nee. Niet echt. Tongelre was meteen veel in balbezit, maar Terlo was wel zeer, zeer effectief. De eerste de beste aanval namelijk resulteerde meteen in een goal. Hein Hoeks wist in de 10e minuut de bal keurig binnen te schuiven na een prima aanval en dus stond het zomaar 0-1 voor Terlo tegen Tongelre.

Het balbezit was ook daarna veelal voor Tongelre, maar de (bescheiden) kansjes voor Terlo. Toch kon, gezien de druk die de thuisploeg uitoefende op de verdediging van Terlo, de goal niet lang uitblijven en het was dan ook Elo Turksma die voor het eerst deze middag de ploeg uit Eindhoven langszij Terlo bracht.

De storm van Tongelre zwakte daarna in de eerste helft wel af en de partij ging daarna veel meer gelijk op waardoor de ruststand van 1-1 prima te verteren was voor beide partijen.

Toch moest er iets gebeuren om het overwicht in de wedstrijd wel te pakken en dus werd er in de rust 2x gewisseld door Terlo. Sietse Vermaas en Kevin van Gerwen verlieten het strijdperk en werden vervangen door twee verse krachten, te weten; Mischa Kunnen en Dennis van de Ven en of het nu daaraan heeft gelegen of niet, na de pauze kwam Terlo wel stevig uit de startblokken en binnen enkele minuten scoorde Jesse Stijnen de 1-2 en dus was er weer een voorsprong voor Terlo. Toch duurde het weer te kort en scoorde wederom Elo Turksma razendsnel de gelijkmaker.

Het spel wordt daarna wat onvriendelijker en ook wordt het meer vechtvoetbal dan dat er sprake is van mooi uitgespeelde kansen, maar het gaat ook wel ergens om want beide ploegen staan vlak bij elkaar in de stand op de ranglijst.

Terlo lijkt toch wat meer vat op de wedstrijd te krijgen en verlegt in ieder geval de druk naar de helft van de tegenstander. De inzet wordt beloond en een vrije trap wordt door Hein Hoeks fantastisch binnen geschoten achter de niet al te zekere keeper.

Ondanks dat Terlo iets minder onder druk lijkt te staan dan in de eerste helft maakt een blunder in de verdediging een eind aan weer een voorsprong en dit keer profiteert Bilel M’Rabet van het slippertje in de achterhoede.

Terlo probeert het nog wel en ook Tongelre weet zich nog kansen te creëren, maar zelfs het inbrengen van Ad Groenen maakt geen verschil meer. De eindstand blijft uiteindelijk 3-3 en dus geeft Terlo tot 3x toe een mooie voorsprong uit handen. Erg spijtig.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *