Wie worden de opvolgers van Prins TromPéter d’n Urste & Prinses Angelique?

Teutengat – Wie worden de opvolgers van Prins TromPéter d’n Urste & Prinses Angelique? Zij slaan op 19 november een dik boek over een bewogen jaar dicht. Uiteindelijk zal duidelijk worden wie tijdens carnaval 2017 met de scepters mogen gaan zwaaien in ons Teutengat.
De hints, die later bekend worden gemaakt in het Bergeijks weekblad de Eyckelbergh, zullen uiteraard ook verschijnen op onze Facebookpagina. U bent uitgenodigd voor een spannende avond vol leut en Teutengatse gezelligheid. Een niet te missen avond voor iedere Teut! Met voorkeur opgeven (aantal personen) via commissieprotocollair@hotmail.nl.
 

19 november, aanvang 19.49 uur
in Residentie De Gouden Leeuw.
Gratis entree!

poster-prinsverkiezing-19-nov

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *