Over inzet niets te klagen

Terlo-LSV was een wedstrijd met twee gezichten. Het lukte Terlo, en eigenlijk ook LSV niet om goed voetbal te laten zien. Technisch en tactisch was er dan ook heel wat op aan te merken, maar dat werd dan dit keer wel gecompenseerd met inzet. Passie.

De eerste minuten begon Terlo goed. Veel druk op de verdediging van LSV en de gasten kwamen dan ook niet van hun eigen helft af, maar één serieuze aanval van LSV was toch genoeg om Terlo al snel in de eerste helft op achterstand te zetten. Onnodig, maar wel de realiteit.

De goal kwam hard aan bij Terlo en meteen viel de druk weg op LSV en kwamen ze wat vaker voor de goal van Mark Faassen, waardoor er zich een partij ontwikkelde die niet goed was, maar wel veel strijd opleverde.

Terlo kon de 1e helft geen vuist meer maken en steeds gevaarlijker kwam LSV voor de goal van Terlo opduiken. Toch worstelde Terlo zich weer terug in de wedstrijd en kreeg voor de rust nog loon naar werken. Een vrije trap van John werd van richting veranderd en dat leverde zowaar een goal op. Helaas kon Terlo niet de kleedkamer met een gelijke stand opzoeken, want volkomen onnodig liet het LSV voor de rust nog opnieuw scoren en dus was de ruststand 1-2.

In de tweede helft kwam het andere gezicht van Terlo boven. Als het dan voetballend niet altijd lukt, dan maar een schepje passie, een vleugje overtuiging en een wagonlading inzet in de strijd gegooid en dat leverde een tweede helft op die Terlo uiteindelijk terecht won. Het was helaas niet genoeg voor de eindoverwinning, want de fraaie kop goal van Robert was ‘slechts’ genoeg voor een uiteindelijke 2-2 op het scorebord.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *