Donderdag 10 november Alzheimer café  De Kempen

Locatie: De Eikenburg, Eikenburg 10 te Eersel.
Aanvang: 19.30 uur zaal open om 19.00 uur.
Toegang is gratis, evenals koffie en thee

Onderwerp: Impact van dementie op het dagelijkse leven

Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend. Je staat op, kleedt je aan. Je ontbijt, poetst je tanden en ga zo maar door. Het dagelijkse leven bestaat uit een heleboel handelingen die steeds moeizamer gaan wanneer je een vorm van dementie hebt. Het gaat dan niet meer vanzelfsprekend, je raakt in de war of je vergeet hoe je moet handelen. Hoe kun je iemand hierin ondersteunen? En welke hulpmiddelen kunnen het dagelijkse leven makkelijker maken? Vandaag is een ergotherapeut onze gast om hier informatie over te geven.

U bent van harte welkom.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *