Donderdag 13 oktober Alzheimer café  De Kempen

Locatie: De Eikenburg, Eikenburg 10 te Eersel.
Aanvang: 19.30 uur zaal open om 19.00 uur.
Toegang is gratis, evenals koffie en thee

Onderwerp: Verschillende vormen van dementie

Alzheimer is de bekendste vorm van dementie, maar er bestaan wel meer dan 50 vormen van dementie. Vanavond bespreken we de meest voorkomende vormen van dementie en de verschillende kenmerken. Heeft iemand met dementie altijd geheugenproblemen? Is de ziekte erfelijk? Sommige vormen van dementie treffen vooral jongere mensen. Welke invloed heeft de ziekte op iemands persoonlijkheid, emoties en gedrag? Als gast is er een psycholoog die informatie komt geven.

U bent van harte welkom.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *