Oproep aanleveren gegevens sociale kaart Bergeijk!

De gemeente Bergeijk heeft een rijk verenigingsleven en veel bewoners zijn bereid elkaar te helpen. Daar zijn we trots op!
Die rijkdom zie je ook terug in de diversiteit en het grote aantal vrijwilligersorganisaties en professionele organisaties dat in ieder van de 5 kerkdorpen actief is.

De Bergeijkse burgers en de organisaties weten elkaar echter niet altijd te vinden!

De gemeente Bergeijk gaat daarom een handige website maken, www.socialekaartbergeijk.nl, waarop burgers en bijvoorbeeld de medewerkers van ons Zorgloket, de vrijwillige en professionele organisaties snel en eenvoudig per dorp kunnen vinden. Naast contactgegevens worden ook de belangrijkste activiteiten op een rij gezet, en wordt vermeld of er kosten zijn voor deelname aan de activiteiten.

Website-under-construction

De website zal continu geactualiseerd worden en jaarlijks zal een algehele update aan u gevraagd worden. De website zal eenvoudig via de gemeentelijke website te bereiken zijn! Op www.bergeijk.nl/gegevenssocialekaart vindt u een invulformulier waarin u de gegevens van uw organisatie kunt zetten. Wij zouden het zeer op prijs stellen als u uw gegevens vóór eind september 2016 in zou willen vullen. De website zal in het najaar gereed zijn en met een feestelijk tintje gelanceerd worden.

Heeft u technische vragen dan kunt u opnemen met onze webmaster Sacha van Hout (s.vanhout@bergeijk.nl), heeft u inhoudelijke vragen dan kunt u contact opnemen met Marjon Jacobs (m.jacobs@bergeijk.nl). Beiden zijn ook bereikbaar onder telefoonnummer 0497 – 551 455

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *