De Eerste Accordeonklas van Nederland

Art4U presenteert de Eerste Accordeonklas van Nederland i.s.m. BS De Regenboog en accordeonvereniging “De Lustige Klanken” uit Bergeijk

Binnenkort is het zo ver: dan gaan alle leerlingen die mee hebben gedaan aan de accordeonbende in de klas laten horen en zien wat ze geleerd hebben. Ze worden daarbij begeleid door de Bergeijkse accordeonvereniging “de Lustige Klanken”. Alle ouders, broers, zussen, opa’s en oma’s, vrienden en vriendinnen zijn natuurlijk van harte welkom om te komen luisteren! De feestelijke eindpresentatie van deze lessenserie vindt plaats op:
Donderdag 7 juli 2016 om 19:00 in ’t Hofhuys, Eerselsedijk 2 Bergeijk.
De Accordeonklas is een initiatief van Art4U en accordeonvereniging De Lustige Klanken uit Bergeijk in samenwerking met Basisschool de Regenboog uit Bergeijk en Muziekschool Art4U. Wekelijks krijgen maar liefst 18 leerlingen en 1 juffrouw les in het bespelen van de accordeon van Pieter van den Broek, dirigent van De Lustige Klanken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *