Acht inwoners Bergeijk winnen samen 100.000 euro bij Postcode Loterij

Amsterdam, 10 juni 2016 Een grote verrassing voor acht deelnemers van de Postcode Loterij die met postcode 5571 BT in Bergeijk. Op hunpostcode 5571 BT is de Buurt-Ton van 100.000 euro gevallen in de meitrekking van de Postcode Loterij. De winnaars verdelen deze prijs met elkaar. Afgelopen donderdag werden de bewoners van de Brouwershof verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Nicolette van Dam met een cheque. Eén van de winnaars woont niet meer op de Brouwershof, maar speelt nog wel mee met deze postcode.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
– 28.571 euro (2 winnaars)
– 7.142 euro (6 winnaars)
De bedragen lopen uiteen omdat de verdeling van het geldbedrag afhankelijk is van het aantal meespelende loten.

Foto: Roy Beusker Fotografie/Annemieke van der Togt
Foto: Roy Beusker Fotografie/Annemieke van der Togt

John en zijn vrouw winnen 28.571 euro: “We waren stomverbaasd toen Nicolette opeens voor de deur stond! Een dag van te voren kregen we een belletje van de Postcode Loterij. Ze zeiden dat we een prijsje hadden gewonnen, maar niet wat. Mijn vrouw en ik zaten te mijmeren wat het kon zijn. We keken op de website van de Postcode Loterij en zagen dat heel Bergeijk stroopwafels had gewonnen. Maar ja, zouden ze daar speciaal voor langskomen? De volgende dag zagen we een cameraploeg door de straat sjouwen. Het bleek inderdaad niet om stroopwafels te gaan! Met het gewonnen bedrag willen we wat familieleden verrassen. Zelf gaan we een reisje maken. En een deel gebruiken we om een autootje voor m’n vrouw te kopen.”

Pepijn wint 7.142 euro en is blij verrast: “Ik ontwerp boten en werk aan huis, dus gelukkig was ik er! Het bedrag komt ontzettend goed van pas. Ik wil al lange tijd met mijn vrouw en kinderen op reis naar Nieuw-Zeeland. Die vliegtickets zijn niet de goedkoopste, dus dit helpt enorm!”

Uitreiking te zien op tv
De uitzending van de uitreiking in de Brouwershof in Bergeijk is op zondag 12 juni te zien om 19.50 uur op RTL 4.