Gezellig kienen in Bergeijk

Gezellig kienen in Bergeijk

Elke woensdag avond organiseert de stichting MVWK een kienavond, met alleen geld prijzen. Het vangt aan altijd om 20.00 uur en het einde is meestal rond 22.15 uur afgelopen.

Vakantie in Bergeijk?

Hebt u vakantie in ons mooie Bergeijk. En wil je een avond gezellig doorbrengen dan kan u bij ons een avondje kienen (bingo)en misschien een van onze mooie geld prijzen winnen. Kienen gebeurt door middel van een harde kaart nummers tot 90 en daar leg je dopjes op als u die niet heeft is het niet erg wij hebben de dopjes staan. We zorgen dat u altijd met familie en of vriendinnen bij elkaar kan zitten. Iedereen is van harte welkom. In Den Eijkholt in Luyksgestel Kappeller weg 3. Er is voldoende parkeergelegenheid op het kerkplein of voor de Eijkholt.
We kienen voor een doel om mensen met een beperking en zieke en oudere onder ons om die een fijne vakantieweek te kunnen aanbieden. In die week hebben we voldoende verzorgende in huis om u te verzorgen. De prijs houden we laag, we leggen als stichting geld bij of wel half geld.

Kom een avond kienen voor een goed doel en tevens bent u een avond gezellig uit. Even wat anders als op een camping huisje of tent.

Wij verwachten u op een van onze kienavonden.

Namens het bestuur van de stichting MVWK