Klik&Tik&Koffie

Bibliotheek de Kempen organiseert iedere 2 de dinsdag van de maand:
Een bibliotheekcafé in ontmoetingscentrum de Buitengaander

De eerstkomende is op dinsdag 14 juni vanaf 9.00 tot 11.00 uur

Bezoek het bibliotheek café in de Buitengaander.
Het aanbod van de bibliotheek wordt steeds digitaler. E-books, apps om boeken mee te reserveren en verlengen, digitale bronnenbanken, online leesadvies: de bibliotheek timmert aan de virtuele weg. Ook steeds meer ouderen wagen de stap naar gebruik van deze digitale apparatuur en schaffen een tablet of laptop aan.
Om bibliotheekleden en andere geïnteresseerden wegwijs te maken in dit digitale aanbod, organiseert Bibliotheek De Kempen in samenwerking met beheerder Marloes van Beek van de Buitengaander een tablet- en laptopcafé.
Mensen van Bibliotheek De Kempen zijn aanwezig voor hulp ter plekke.

Kom binnen voor Klik&Tik&Koffie
Kennismaken met de mediahulp die de bibliotheek kan bieden? Speciaal voor digi- beginners organiseert Bibliotheek De Kempen die ochtend Klik&Tik&Koffie. Iedereen (al dan niet lid van de bibliotheek) krijgt de ruimte meer te leren over de basis van internet en computergebruik, desgewenst onder begeleiding van een bibliotheekspecialist. Geen vraag is raar, geen niveau te laag!

Voor álle tablet en laptopvragen
Tijdens het tabletcafé kunnen bezoekers vragen stellen aan medewerkers, én elkaar. Onderling ervaringen en tips uitwisselen, apps ontdekken en tips en trucs delen: bij het tabletcafé leren gebruikers de vele mogelijkheden van hun tablet of laptop te benutten.
Tijdens deze ochtend zijn een aantal tablets aanwezig, maar het zelf meenemen van de eigen smartphone, tablet of laptop is wenselijk.

Datum en tijd
Het tablet- en laptopcafé vindt plaats op dinsdag 14 juni 2016 van 9.00 tot 11.00 uur.
Locatie: Ontmoetingscentrum de Buitengaander, Dorpstraat 9, 5563BC Westerhoven
Aanmelden is niet nodig.

U bent van harte welkom, ook als u geen lid bent van de bibliotheek.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *