Vanavond de Fresh Allstars in de finale van Holland’s Got Talent.

Vanavond zijn dan eindelijk de Fresh Allstars te zien bij de finales van Holland’s Got Talent.

Na een succesvolle auditie ronde, waarbij ze een Golden Ticket kregen van jurylid Dan Karaty, plaatsten ze zich automatisch voor de halve finale.
Dan Karaty noemde het zelfs de beste dansact die ze dit seizoen hebben gezien. 

In de halve finale overtroffen de jongens van de Fresh Allstars zichzelf door een nóg betere act neer te zetten. Jurylid Gordon noemde het de beste dansact die Holland’s Got Talent ooit heeft gehad.
Vanavond zijn de jongens live te zien op RTL 4 vanaf 20:30.
Zullen ze hun halve finale act weer kunnen overtreffen? Op welke plek gaan de jongens van Fresh Allstars eindigen?
Kijk vanavond naar Holland’s Got Talent!

HGT1Fresh Allstars

De Fresh Allstars zijn een groep van ongeveer 40 breakdancende jongeren die trainen bij Dansschool Fresh in Weert, Valkenswaard, Roermond, Nederweert en Stramproy. Ze winnen op dit moment veel competities en hebben op dit moment de titel Nederlands Kampioen kids-crew t/m 18 jaar op hun naam staan.
Ook hebben Guus Siebers en Lorenzo Caboni in 2014 en 2015 de titel officieel Nederlands Kampioen weten te behalen.
De 10 jongens die meedoen aan Holland’s Got Talent zijn: Paulos Claessens (Weert), Cis Brans (Weert), Daan Springer (Weert), Max Smeets (Weert), Lorenzo Caboni (Nederweert), Guus Siebers (Bergeijk), Lucas van Weert (Bergeijk), Sam Teunis (Eindhoven), Tim Loeffen (Nieuw-Bergen), Mathieu Muijtjens (Maastricht). Levi van der Ceelen uit Bergeijk doet mee als reserve danser.

De jongens worden getraind door Raymon Truijen, de eigenaar van Dansschool Fresh. Het is voor hem en zijn leerlingen een droom die uit komt om op dit podium succesvol te presteren.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *