Extreme regenval zorgt voor veel wateroverlast in Zuidoost-Brabant: donderdag meer regen (video’s)

EINDHOVEN/HELMOND – Extreme regenval zorgde woensdagavond tot laat in de avond voor grote problemen in de regio. Ook in de nacht van woensdag op donderdag bleven wateroverlast-meldingen binnenkomen bij de brandweer. Vooral in Deurne, Asten,Someren, Heeze-Leende en Valkenswaard was de wolkbreuk zo groot dat er volgens de brandweer sprake was van extreme wateroverlast. De weg tussen Valkenswaard en Leende – de aansluiting op de A2 – is donderdagochtend in beide richtingen nog dicht door slipgevaar als gevolg van de wateroverlast.

…read more

Via:: http://www.ed.nl/regio/geldrop-e-o/geldrop-mierlo/extreme-regenval-zorgt-voor-veel-wateroverlast-in-zuidoost-brabant-donderdag-meer-regen-video-s-1.6070302

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *