KNMI geeft code oranje af voor Brabant, flinke regen- en onweersbuien trekken over regio

EINDHOVEN – Het KNMI heeft maandag aan het eind van de middag code oranje gegeven als waarschuwing voor de zware onweersbuien met regen en hagel in Noord-Brabant. Voor het hele land gold al code geel (wees alert), sinds 17.00 uur geldt code oranje (wees voorbereid) voor het oosten en midden. In de avondspits trekken zware regen- en onweersbuien over de regio rond Eindhoven en Helmond. Plaatselijk zijn hagel, windstoten en veel regen in korte tijd mogelijk. In de loop van maandagavond moeten de zware buien weer afnemen, verwacht het KNMI.

…read more

Via:: http://www.ed.nl/regio/eindhoven/knmi-geeft-code-oranje-af-voor-brabant-flinke-regen-en-onweersbuien-trekken-over-regio-1.6060521

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *